Versek,idézetek

Az oldalon saját illetve beküldött versek találhatók ha időd engedi küldj be te is egyet. Köszi hogy benéztél! A verseket ide várjuk: vagany.versek@freemail.hu köszönjük!

Friss topikok

Linkblog

Péntek este! Beküldte:Rokko

boss1 2010.12.30. 17:41

Mikor beléptünk a tánctérre, Az a pillanat akkor nagyon megérte. Pia nem volt da hagyuk, Mert igy is jól éreztük magunk! Jelenléted értéke akár egy vagyon, Hogy neked rossz kedved legyen azt én nem hagyom! Egy nagyon jó estét átbuliztál, Végre egy picit felvidultál! Jókat nevetgettünk, Vagányan táncolgattunk. De jól leginkább csak te táncoltál, Ezen gondolom nem sokat dolgoztál! Bár egy angyal mozgása mindig szivmelengető, Ez az érzés és látvány szinte már elképesztő! Én miattad éreztem jól magam, Volt egy pár teccetős dallam. Kértem neked olyan zenét ami érzéki, Aminek az volt a pontos cime hogy hey baby! Nagyon várom már a következő bulit, Hogy milyen lesz ott a hangulat az csak rajtad múlik!

Szólj hozzá!

Hiányzol! Beküldte:Rokko

boss1 2010.12.24. 22:36

Hiányzol! Nagyon hiányzol, Erről velem miért vitázol? A karácsony a szeretet és a boldogság ünnepe, De hogy lehetnék boldog ha nem vagy melletem? Miért nem lehetünk együtt kedvesem? A szeretet ünnepét nélküled nem élvezem! Nekem ha láthatlak az a legjobb érzés, Ez neked miért olyan nagy kérés? Nélküled olyan vagyok mint a kocsi kerék nélkül, Vagy mint a gyógyszer vény nélkül. Nélküled nem lehet élni! Hát mire lehet ezt vélni? Nélküled még a cukor sem édes, Jelenléted nélkül a kés nem éles! A jókedvű ember mérges, Az ártatlan ember vétkes! Lényed a szivem birtokosa, Tested a szivem filmének megalkotója! Csodálatos tetteid szivem tulajdonosa, Lényed az érzéseim irányitója! Imádom fogni a kezed, Nézni mind a két gyönyörű szemed! Imádom érezni a meleget nyújtó szived, Izlelni a viz tisztaságú lelked! Az egyetlen bűnöm hogy szeretlek, Hisz istentől egy angyalt el nem vehetek! Istenem! Szeretem őt hidd el! Szükségem van az angyalodra kérlek őt ne vidd el! Add nekem hadd legyen az enyém, Had éljek boldog teljes életet Ha őt nem szeretném akkor ilyet nem kérnék. Kérlek ennek a szenvedésnek vess véget! Nagyon szeretem az angyalod add őt nekem kérlek! Nem vagyok gépből, Az érzéseim feltámadnak egyből! Miért nem lehet ő az enyém nem értelek, Szeretem őt add nekem,hogyan kérjelek? Ő érte bármit megteszek, Nélküle én megveszek Érkeztét már nagyon várom, Rossz tetteimet szerelme miatt nem bánom! Nélküle velem mi lesz majd meglátod, Istenem! A kapudon be engedsz e majd kitalálod!

Szólj hozzá!

EGYSZER MINDENKIT MEGTALÁL A SZERELEM! Beküldte:Rokko

boss1 2010.12.24. 14:40

EGYSZER MINDENKIT MEGTALÁL A SZERELEM óH ADJON ISTEN KEDVESEM. ÓH MOND MEG NEKEM ISTENEM SZOKÉRÁV ROSSZUL HOGY ILYEN AZ ÉLETEM? HÁNYSZOR KELL MÉG ÁTÉLNEM A FÁJDALMAKAT HOGY MEGTANULJAM NEM SZABAD ELHINNI AZ ÁLMOKAT. HIÁBA A SOK FÁJDALOM, A SOK KIN SZERELMES LETTEM MEGINT. NEM TUDOK TOVÁBB ÉLNI NÉLKÜLED! A SZIVEM A TIÉD LETT ÉLETEM! KEDVESEM HÁT JÖJJ VELEM! HA NEM JÖSZ AKKOR ÉN MEGHALOK. KEDVESEM HÁT JÖJJ VELEM ÉLVEZZÜK HÁT AZ ÉLETET. ÉN ELFOGADOM A DÖNTÉSED KEDVESEM BÁR NEM TUDOM HOGYAN TUDNÉK TOVÁBB ÉLNI NÉLKÜLED. MÉRT BÜNTETSZ ILY MÓDON ISTENEM? HISZ MISTOJ DOLOG A SZERELEM! ELLOPTAD A SZIVEMET NEM TUDOM HOGY MIT HIBÁZTAM ISTENEM SZERELMES LETTEM BELÉD KEDVESEM!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Szerelem! Beküldte: Rokko

boss1 2010.12.24. 12:24

Szerelem! A szerelem csodálatos érzés, Bár még nem jutott belőle sok, Szeretlek,imádlak remélem a sors a közeledbe hoz! Számomra te jelented az egészet, Imádom minden egyes részed! Bűn a szerelem? Akkor én bűnös vagyok, mert lényedet nagyon kedvelem! Imádom érezni az illatod és nézni a szemed, De úgy tűnik hogy te ezt észre sem veszed! Az igaz szerelmet megtaláltam benned, Szeretnék örökké együtt lenni veled. Bár lehet hogy a lényedet csak álmodom, A kedvedért ha kell meg is változom! A lényed iránti érzelem, Nem változik ezt igérem, Szeretlek! Legyünk hát együtt ezzel én nem vétkezem! Téged néha nem értelek, Éppen ezért nagyon szeretlek!

Szólj hozzá!

Az élet! Beküldte: Rokko

boss1 2010.12.24. 12:23

Az élet! Az életben vannak jó és rossz dolgok, De ne gondolj a rosszra,inkább légy boldog! A rossz dolgokban az a jó hogy ami nem öl meg az megerősit, Bár az életed ezzel értékes pillanatokat veszit. Van aki reménykedik benne hogy jön valaki az életében és áttöri az átkot, Hogy ne keljen pár év mulva kiásni neki az árkot. Sokan nem értik meg a lelkedet, Inkább csak összetörik a szivedet! Hát megéri élni kérdemén? Bár az igazságot beismerni félteném. Jobb lenne nem belekóstolni ebbe a kis jóba és a sok rosszba? Megéri? Egy kis jóért oly sokat szenvedni? A válasz egyszerű! Igen! Mert jobb élni és szenvedni, Mint nem megszületni lemaradva a szép és jó dolgokról amit nem lehet megfizetni! De mi is a rossz és a jó dolog? A rossz amikor megbántanak? Vagy összetörik a szivedet? Vagy mint egy használt zsepit eltapossák a lelked? Igen! Pontosan! Főleg ha ezt csinálják veled folyamatosan! Mit tehetsz ellene? Semmit! Ennek igy kell lennie! Próbálj együtt élni vele mást nem tehetsz, Igy más bánatokozója nem lehetsz! Mi is az a jó? Két dolog! A szeretet és a szerelem! Ez a két legszebb érzés a földön, Ezt értsd már meg könyörgöm! Baj vagy fáj ha szeretnek? Ezzel okoznak fájdalmat, nem értelek! Nem akarsz érezni? Mert ha megbántanak kénytelen vagy vérezni? Oly sokszor megbántottak! Eltaposták az álmodat! Próbáld elfeledni a vágyakat! Tedd meg amit lehet, Add meg másnak ami kellhet! Térj észre! Vegyél már észre! Pár év után megmentek másokat, Hogyha érezni nem tudom, Lássam a boldogságukat! Amikor elmegyek sirni fogok, Hát legyetek boldogok!

Szólj hozzá!

Álom! Beküldte: Rokko

boss1 2010.12.24. 12:12

ÁLOM! Ha alszol akkor a világ pihen, Rosszaságnak helye nincsen! Az álmodra még egy angyal is oda figyelne, A legtöbb ember ezért megirigyelne! Hogy felkelj azt mnár nagyon várom, Hisz a világnak te vagy az álom! Ha mosolyogsz a kedv kivirul, Az emberek arca elpirul! Ha te nem alszol akkor, A világ a szakadék szélén araszol! Ne tagadd a szépséged, Szeretlek! ezt kérlek értsd meg!

Szólj hozzá!

Ha most ott lehetnék... Beküldte: Rokko

boss1 2010.12.24. 11:58

Ha most ott lehetnék melletted, gyertyalángból fonnék köréd meleget, bús homlokodra simítanám kezem, ahogy holdas árny az ágakon terem.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása