Versek,idézetek

Az oldalon saját illetve beküldött versek találhatók ha időd engedi küldj be te is egyet. Köszi hogy benéztél! A verseket ide várjuk: vagany.versek@freemail.hu köszönjük!

Friss topikok

Linkblog

Lájk! Beküldte: Rokko

boss1 2011.01.29. 18:15

Lájk! Lájkollak téged mert ez tetszik Ha éhes vagyok szeretetedből jól lakom Testem jóllakik a szerteteddel el van kaja nélkül nem baj ha nem eszik. Szeretlek! Veled boldog vagyok, Rossz kedved legyen azt én nem hagyom! Szil jék láso Zsuji a tápaiba halljak meg, Aki te vagy, arra kérlek sose hagy el! Életünk legszebb napja 01.01. Szerelmünk innentől örökké megy! Téged szivemen örökké hordozlak, Magam mellett téged örökké gondozlak! Van sok szép dolog ami láso, Vagy ahogy mi mondanánk dájó! Ha ki teszek valamit az üzifaladra, Ezzel ugye nem megyek az agyadra? Ha lájkolom a bejegyzésed, A sok lájkba remélem még bele férek! Ha irok neked üzenetbe, Hogy vissza irj azt mindig várom, Én ezt egy percig sem bánom! Ha hozzászólok egy képedhez, Ha ha kommentelek a face-edhez. Azt azért teszem mert érdekelsz, Remélem te is szeretsz nem csak kedvelsz! Nem lógok a nyakadon de ha nem igy van akkor ez csak azért történhetett, Mert az érzelmeim igy fejezem ki nálam ez a szeretet!

Szólj hozzá!

Szeretet! Beküldte: Rokko

boss1 2011.01.29. 18:14

Szeretet! Ha ezt olvasod, Akkor a versemet hallgatod. Ha kinyitod a szemed, Akkor felcsillan a fényed! Ha esik a hó akkor tiszta az ég, Ha ez történik és megölellek akkor a szeretet körbeér. Kettönk közt felállitani egy keretet, Más szavakkal pontosan ez a szeretet! Hogy mondjam hogy szeretlek? Nélküled nem élhetek! Gondolj csak bele kérlek! Téged szeretni vétek? Vagy hogy lehet sziv nélkül élni? Hát istenem,bűn szeretni? Téged senkivel és semmivel nem lehet pótolni, Ebbe jobb is nem bele gondolni! Lakat van a szivemen, A kulcs nálad van, elkérhetem? Nélküled csak szenvedek, Tudod hogy ebben nem tévedek! Téged szeretetre kértelek, Nagyon imádlak tégedet!

Szólj hozzá!

Szerelem! Beküldte: Rokko

boss1 2011.01.29. 18:14

Szerelem! Ami köztünk van az szerelem Nem csak taktika Hidd el te big niga Az új kedvenc zenénk a mr. saxobeat Ez nem olyan mint a rideg detroit. A szép érzéseket sok féle képp ki lehet fejezni Az ismétlését nincs értelem befejezni Szil:jó,szép,gyönyörű,kedves,boldog,vidám,vagy álom! sok féle képp lehet hivni De téged szavakkal le se lehet irni. Nem vagy bolond csak szőke De ha nem igy van akkor lőjl le! A beceneved lehetne facebook! Bár az 1000 hozzászólást ide irtuk! Az álmaimban létezel Vagy nem is te vagy az álmom! Sok szép érzéseimet te képezed Ölelésedre minden pillanatban vágyom! Szerelmem folyója a hidad alol sosem apad Szivem ajtaja csak a te kulcsodnak nyilik és ez az ajtó be sose akad! Érzéseim filmjét örökké lehetne nézni, Téged hogy nem lehet szeretni? Na ide figyelj te big niga, Szeretlek te kis feka!

Szólj hozzá!

Nagyon szeretlek! Beküldte:Rokko

boss1 2011.01.16. 13:14

Nagyon Szeretlek! Tested kanyarulatai és formája Az a menyország csodája! Olyan aranyos vagy amikor a kedved morci, Hát ne legyél már ezért durci, Ez egy jó tulajdonság szeretlek Dorcsi! A kedvességeddel és aranyosságoddal a szivemből nagy darabot veszel, Rég beszéltünk már facebook-on csak azt szeretném megkérdezni hogy ott mikor leszel? Amikor a kedved a földig lekonyult, Akkor az ég éjszaka feketére beborult. Bármi történjen ma,holnap,vagy bármikor téged soha el nem felejtenélek, De őszintén remélem ilyen nem fog történni mert rád haragudni vagy elfelejteni nagyon nem szeretnélek! Amikor elsőnek megláttalak akkor tudtam hogy nem vagy átlagos eset és érted mindent megtettem, Nagyon aranyos, kedves és szép vagy jobb vagy mint egy angyal épp ezért egyből beléd szerettem! Ha angyalok lennénk akkor én nem tudnék repülni fél szárnyal, A másik szárnyat nem tudná senki potolni lehetne próbálkozni akár hánnyal! Nekem csak a te szárnyad kell csak azzal tudok repülni, Csak a te szárnyaddal tudnék kiegészülni! Az érzéseimet nem akarom a kukába dobni, Ezeket neked őszintén meg kell mondani. A szeretedet őszintén nagyon kértem, Hogy mit fogsz válaszolni attól nagyon féltem! Bizom benned és tudom hogy te is szeretsz, De tudnod kell hogy te bármit megtehetsz! Nem kell tovább csavarni a szavakat, Mért kinozzam tovább magamat? Azt ki kell mondani hogy kedvellek, DE fontosabb hogy mindennél jobban szeretlek!

Szólj hozzá!

Ha...Beküldte: Rokko

boss1 2011.01.11. 19:05

Ha.. Ha nem látlak akkor rosszul vagyok Ha nem érezhetem az illatod meghalok Ha nem hallhatom a hangod elnémulok Ha találkozunk akkor felvidulok! Nélküled az életben nem boldogulok A világosban megvakulok Ha nem vagy melletem akkor sikitok Ha nem szeretsz viszont akkor az életből ki siklok Élni nélküled nem lehet és nem is tudok Ha nem vagy velem akkor meghalok!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Szerelmem! Beküldte: Rokko

boss1 2011.01.11. 19:04

Szerelmem! Ha édeset akarsz látni Bármi rosszat teszel azt neked meg kell bocsájtani Nézz tükörbe és látni fogod Ha én nézek rád akkor megbolondulok Ha édeset akarsz érezni a szádban Akkor nyalj bele a mába Hisz a boldogságodra hullanak a csillagoka A virágról repülnek a pillangók Ha édeset akarsz tapintani A kezed ne a cukorba hanem magadra kell forditani Ha a két szemeddel pislogsz Akkor a lelkemben villogsz Ha felém mosolyogsz Tudom hogy mindent komolyan gondolsz HA a számitógép elé fordulsz Akkor a facebook-ba már bele bolondulsz De ha neked jó akkor remélem ettől felvidulsz Ettől remélem még el nem pirulsz Sőt remélem inkább ki virulsz!

Szólj hozzá!

Szerelem Beküldte: Rokko

boss1 2011.01.05. 17:23

Ha szerelmes vagy akkor olyan mintha hiányozna belőled valami! Ha össze jössz azzal akit szeretsz akkor kiegészülsz!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Szeretlek! Beküldte: Rokko

boss1 2011.01.05. 16:50

Szeretlek! Isten fénye, Lelked tükörképe. Nagyon szép a hangod, Vele a rossz kedvet boldogitod! Ha rád irok face-en, Akkor épp nem vagyok észen! Ha készülődsz akkor sokáig nem vagy készen, Egyszerüen imádlak,nagyon szeretlek épp ezért legyél résen! Pénteken mistoj buli retro, Nélküled az nem jó. Utána vagány buli jate, Ahova sajnos te nem jössz le! Állandóan lesem minden kivánságod, Nagyon szeretem a bolondságod! Enyém vagy galambom, Nagyon szeretlek kis bolondom. Élni nélküled nem tudok, Ha veled vagyok akkor felvidulok! Örökké vagány és aranyos zsuji maradsz, Amit most mondok azt végig hallgasd! Meghalok ha te nem szeretsz, Nekem nem elég ha csak kedvelsz! Érted én mindent megteszek, Nélküled én megveszek. Szerelmem veled kompatibilis, Mindig minden körülmények között is! Élni nélküled nem lehet, Téged nagyon szeretlek! Te a tápaiba én a mórába vagyok, A csillag tér től nem messze lakok. Érted bárhova elmegyek, Nélküled élni nem lehet! A kedvedet én bármikor boldogitanám, Nagyon szeretlek Dorinám!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása