Versek,idézetek

Az oldalon saját illetve beküldött versek találhatók ha időd engedi küldj be te is egyet. Köszi hogy benéztél! A verseket ide várjuk: vagany.versek@freemail.hu köszönjük!

Friss topikok

Linkblog

Szerelmem! Beküldte: Rokko!

boss1 2011.02.16. 23:38

Szerelmem! A karaktered olyan tulajdonságokkal rendelkezik, Hogy melleted minden lány és ember a képességeiben elveszik! Amikor találkozunk közeledsz felém és átölelsz, Olyankor egy érzés van ott legbelül amit ahoz lehetne hasonlitani mint amikor azt mondod hogy szeretsz! Ez az érzés egyszerűen leirhatatlan, Olyan minta a levegő, kézzel megfoghatatlan! Olyan sziv és test melengető érzés, Hogy szeretlek az nem kérdés! Ettől az érzéstől alapjaitól teljesen minden más, A rossz dolgokból jók lesznek a csúnya dolgok szépek lesznek hidd el nekem nem kell más! Ettől az érzéstől a szememben a piros lámpa zöld lesz, Amikor kimegyek a buszmegállóba akkor a busz időbe ott lesz! Amikor ezt érzem akkor a nehéz dolgok könnyen megoldhatók, Veled lenni a szeretetedet érezni a csókodat izlelni nagyon boldogitó! Erről az érzésről még sok mindent lehetne mondani, Ezt érezni csodálatos dolog,ezen nem kell godnolkodni! Ezt az érzést egy fiu érzi egy lány iránt, Ezt gondolom senkinek nem kell megmagyarázni ezt szerelemnek hivják!

Szólj hozzá!

Valentin napra! Beküldte: Rokko!

boss1 2011.02.16. 23:26

Valentin napra! Azt kérem valentin napra, Add magad minden mást magad mögött hagyva! Nem kell semmilyen ajándék de a szándékot értékelem, Hogy szeretsz és figyelsz rám azt észre veszem. Amit lehet azt érted én megteszem! Hogy itt vagy nekem az minden ajándékot kárpótól, Ha bármi probléma van az megoldódik magától! Valódi érzéseimet mutatom, Szivemet neked adom! Érzéseimre csak hasonlatot tudok mondani, Hidd el ezeken nem kell sokat gondolkodni! Csodálatos érzés látni amikor a felhők levonulnak az égen, Erre jöjjön a hasonlat csodálatos érzés látni téged sétálni a csillag téren! Csak két dolgot kérek és mondhatok, A következő sorban olvashatod. Szeress tisztán, imádj őszintén, Boldog valentin napot kicsikém!

Szólj hozzá!

Barátom! Beküldte: Rokko

boss1 2011.02.09. 14:59

Barátom! Te vagy a legjobb barátom, Hogy ismerlek azt nem bánom! Hasonloan vagy te is gondolom, Te vagy a bátyám ezt viszont tudom. Sok hülyeséget csináltunk együtt, Hogy még sokat fogunk abban biztosak lehetünk! Ha kimegyünk az utcára, Giorgio armani van irva a ruhára! Miénk a város, Ez egy legyőzhetetlen páros! Ha akarunk akkor minden nap betéphetünk, Mi mindent megtehetünk!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása