Versek,idézetek

Az oldalon saját illetve beküldött versek találhatók ha időd engedi küldj be te is egyet. Köszi hogy benéztél! A verseket ide várjuk: vagany.versek@freemail.hu köszönjük!

Friss topikok

Linkblog

Szeretlek

boss1 2011.04.16. 13:02

Amikor azt mondom hogy szeretlek, Ha nem igy érzel te is olyan mintha ne lenne takarom,reszketek! Egyoldalúan szeretlek az nagyon fájna, Sőt akkor az életemnek nem lenne csak mája! Amit érzek mindig megmarad, Kicsi szivem szereteted nékül megszakad. Ha nem szeretsz akkor úgy érzem magam mint a börtönben, Hiába szeretlek ha te nem,hiába állok az ablakod alatt az esőbe! Fáj a fejem fáj a lábam, Mert te jársz az eszemben és mennék utánad! Szeretlek ezt tudod de ha nem tudod ez elgondolkodtató, Nagyon szeretlek! Anyira hogy az szavakkal el nem mondható!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vaganyversek.blog.hu/api/trackback/id/tr902830807

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Horgas Béla - SZÓFACSARÓ 2011.04.16. 18:49:24

Hébe-hóba,ha untat a móka, dühít a dőre meg a pőre,ha nem kapható a kutyaszőre,mondom,hébe-hóbabeugrok a szófacsaróba,be a présbe, a résbe,rajta, csak a legközepébe!Ceruzám nyálazom, frizurám borzolom:figyelem, fegyelem,szavalom, szerelem,szétszedem, v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása