Versek,idézetek

Az oldalon saját illetve beküldött versek találhatók ha időd engedi küldj be te is egyet. Köszi hogy benéztél! A verseket ide várjuk: vagany.versek@freemail.hu köszönjük!

Friss topikok

Linkblog

Szeretlek! Érted?

boss1 2011.04.16. 12:42

Szivem a mellkhasom alatt dobog,lebeg Annyira szeretlek hogy azt elmondani nem birom, Hogy te engem elhagy attól nagyon félek a kezem már remeg Szeretlek de van fájdalmam és bántatom facebook-on ezt megosztani nem fogom. Szánom,bánom azt amit tettem,az életem A vizpartra járok gondolkodni,sirni, Ha megengeded s hagyod akkor neked adom a szivem a lelkem mindenem. Az éjszakában egyedűl magányosan sétálok,légy enyém tudom érted harcot kell vivni. Készen állok a harcra, a küzdelemre, Egyedűl nem boldogulok,nem élek,nem vagyok ember, Hogyha bármikor is megbántottalak azt ne vedd a szivedre a lelkedre A szivem,a testem a lelkem nélküled egyedűl bánatosan a földön hever. Amikor jön az éj, a búh jön a mennyboltra Az érzéseim a gyomromban kavarognak, Ha nem szeretsz az étel iztelen,a cukor sós, ha elmegyek olyan mintha nem mennék sehova! Ha az érzés nem kölcsönös akkor meghalok, Tovább nem élek és az érzéseim elfordulnak,elpusztulnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vaganyversek.blog.hu/api/trackback/id/tr972830736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása